(Communiqué)

 

-“Aide financière du Syndicat SIOCCAT aux communes adhérentes pour la fabrication de plaque de rue en catalan Ajuts econòmics del Sindicat SIOCCAT als municipis membres per a la producció de plaques de carrer en català. Le SIOCCAT propose de soutenir financièrement ses communes adhérentes pour la fabrication de plaques de rue en catalan.
Rendre visible la langue catalane est essentiel. Dès lors, il s’agit de la promouvoir par une large diffusion dans l’espace public (signalisation, vie communale, supports de communication, toponymie…) via des actions qui représentent autant d’opportunités pour que la langue soit vue.
Enfin, cette visibilité doit également être considérée comme un outil d’initiation au catalan afin d’attirer et d’inviter un plus large public à s’y intéresser.
Voici un petit aperçu en image des plaques de rue en catalan dans la commune de Taillet.”

 

SIOCCAT РCommuniqu̩ B 20_22

 

-“El SIOCCAT s’ofereix a donar suport econòmic als seus municipis membres per a la producció de
plaques de carrer en català. Fer visible la llengua catalana és fonamental. Per tant, es tracta de la promoure en una àmplia difusió en l’espai públic (senyalització, vida comunal, mitjans de comunicació, toponímia, …) via unes accions que representen tantes oportunitats per tal que la llengua sigui vista.
Per fi, aquesta visibilitat també s’ha de considerar com una eina d’iniciació al català per atreure i convidar un públic més ampli a interessar-s’hi. Aquí teniu un petit avançament de les plaques de carrers en català del poble de Taillet.”