Manuel Valls

— ACTUALITAT —

Valls: “Serem la gran sorpresa”

El candidat s’envolta dels membres de la seva candidatura, voluntaris, familiars i amics a la festa de fi de campanya

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha celebrat aquest divendres el tancament de campanya en una festa envoltat dels membres de la seva plataforma, tot el seu equip, voluntaris, apoderats, familiars i amics. L’alcaldable ha reiterat que Barcelona “necessita idees clares, il·lusió i lideratge”, i ha assegurat que serà “la gran sorpresa” d’aquest diumenge.

L’ex primer ministre francès s’ha dirigit als barcelonins amb “emoció per l’oportunitat que he tingut d’establir un contacte directe amb els ciutadans de Barcelona durant nou mesos”, i ha reconegut que li ha encantat “fer campanya”, abans d’agrair el suport rebut de tot el seu equip.

“Barcelona és i ha de ser la gran ciutat del sud d’Europa, que parla a Catalunya, Espanya, Europa i a tot el món”, ha exclamat l’alcaldable. Ha recordat que les eleccions del diumenge són “excepcionals i les més importants en la història de la democràcia”.

L’alcaldable ha reconegut que en aquests comicis Barcelona es juga “un model de ciutat”, i que si els barcelonins volen acabar amb l’alcaldessa Ada Colau “només hi ha un canvi possible, i és el nostre”. Segons Valls, el seu compromís és “liderar el canvi que Barcelona necessita”, i ha recordat que vol ser “l’alcalde de tots el barcelonins i recuperar la ciutat que tots estimem”.

Barcelona, 24 de maig de 2019.

 

 

Manuel Valls: “Seremos la gran sorpresa”

El candidato se rodea de los miembros de su candidatura, voluntarios, familiares y amigos en la fiesta de fin de campaña

El candidato a la alcaldía de Barcelona Manuel Valls ha celebrado este viernes el cierre de campaña en una fiesta rodeado de los miembros de su plataforma, todo su equipo, voluntarios, apoderados, familiares y amigos. El alcaldable ha reiterado que Barcelona “necesita ideas claras, ilusión y liderazgo”, y ha asegurado que será “la gran sorpresa” de este domingo.

El ex primer ministro francés se ha dirigido a los barceloneses con “emoción por la oportunidad que he tenido de establecer un contacto directo con los ciudadanos de Barcelona durante nueve meses”, y ha reconocido que le ha encantado “hacer campaña”, antes de agradecer el apoyo recibido de todo su equipo.

“Barcelona es y tiene que ser la gran ciudad del sur de Europa, que habla a Cataluña, España, Europa y a todo el mundo”, ha exclamado el alcaldable. Ha recordado que las elecciones del domingo son “excepcionales y las más importantes en la historia de la democracia”.

El alcaldable ha reconocido que en estos comicios Barcelona se juega “un modelo de ciudad”, y que si los barceloneses quieren acabar con la alcaldesa Ada Colau “sólo hay un cambio posible, y es el nuestro”. Según Valls, su compromiso es “liderar el cambio que Barcelona necesita”, y ha recordado que quiere ser “el alcalde de todos el barceloneses y recuperar la ciudad que todos queremos”.

Barcelona, 24 de mayo de 2019