VALLS: “SANT JORDI ÉS UN HIMNE A LA CONVIVÈNCIA”

· L’alcaldable es mostra il·lusionat per viure la seva primera diada
com a autor i rep la visita d’Arrimadas

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha assegurat aquest dimarts que la diada de Sant Jordi és “un himne a la convivència”, i ha reconegut la seva “il·lusió per viure la jornada per primera vegada com a autor”.

L’alcaldable ha signat durant tot aquest matí el seu llibre ‘Barcelona, vuelvo a casa’ envoltat d’amics, companys i altres autors a la carpa del FNAC de Plaça Catalunya, a la Casa Del Llibre de Rambla Catalunya i a l’estand de la candidatura, situat al Passeig de Gràcia.

Valls ha rebut la visita d’alguns membres de la seva llista com Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans a Barcelona per a les eleccions generals, i que ocupa la simbòlica última plaça en la llista de ‘Barcelona pel Canvi-Ciutadans’ per a les municipals del 26 de maig.

L’ex primer ministre de França ha declarat que és un “privilegi que el lector et pugui conèixer millor quan llegeix el teu llibre” i ha recordat que la seva obra comença fa un any a Sant Jordi “adonant-me que volia ser candidat a l’alcaldia de Barcelona”.

També ha assenyalat que la cultura serà un dels eixos primordials si és elegit alcalde: “Hem de ser una ciutat que parli al món i fomentar aquesta Barcelona oberta, global i cosmopolita que estem vivint a Sant Jordi”.

Valls ha recomanat alguns llibres com ‘Laura a la ciutat dels sants’ de Miquel Llor, ‘Estimat amic: Correspondència’ de Gaziel i Josep Pla, ‘Notre Dame de París’ de Victor Hugo, ‘La deriva reaccionaria de la izquierda’ de Félix Ovejero i ‘Anatomía de un instante’ de Javier Cercas, i ha instat la societat a llegir com a forma de “obrir-se a la resta de la gent”.

El candidat signarà el seu llibre aquesta tarda a la Llibreria Maite, a El Corte Inglés de Francesc Macià i a l’estand de Societat Civil Catalana.

Barcelona, 23 d’ abril de 2019

 

 

 

 

VALLS: “SANT JORDI ES UN HIMNO A LA CONVIVENCIA”

·         El alcaldable se muestra ilusionado por vivir su primera diada
como autor y recibe la visita de Arrimadas

 

El candidato a la alcaldía de Barcelona Manuel Valls ha asegurado este martes que la diada de Sant Jordi es “un himno a la convivencia”, y ha reconocido su “ilusión” por vivir la jornada por primera vez como autor.

El alcaldable ha firmado durante toda esta mañana su libro ‘Barcelona, vuelvo a casa’ rodeado de amigos, compañeros y otros autores en la carpa del FNAC de Plaça Catalunya, en La Casa Del Libro en Rambla Catalunya y en el stand de la candidatura, situado en Passeig de Gràcia.

Valls ha recibido la visita de algunos miembros de su lista como Inés Arrimadas, candidata de Ciudadanos en Barcelona para las elecciones generales, y que ocupa la simbólica última plaza en la lista de ‘Barcelona pel Canvi-Ciutadans’ para las municipales del 26 de mayo.

El ex primer ministro de Francia ha declarado que es un “privilegio que el lector te pueda conocer mejor cuando lee tu libro” y ha recordado que su obra empieza hace un año en Sant Jordi “dándome cuenta que quería ser candidato a la alcaldía de Barcelona”.

También ha señalado que la cultura será uno de los ejes primordiales si es elegido alcalde: “Tenemos que ser una ciudad que hable al mundo y fomentar esta Barcelona abierta, global y cosmopolita que estamos viviendo en Sant Jordi”.

Valls ha recomendado algunos libros como ‘Laura a la ciutat dels sants’ de Miquel Llor, ‘Estimat amic: Correspondència’ de Gaziel y Josep Pla, ‘Notre Dame de París’ de Victor Hugo, ‘La deriva reaccionaria de la izquierda’ de Félix Ovejero y ‘Anatomía de un instante’ de Javier Cercas, y ha instado a la sociedad a leer como forma de “abrirse al resto de la gente”.

El candidato firmará su libro esta tarde en la Librería Maite, en El Corte Inglés de Francesc Macià y en el stand de Societat Civil Catalana.

 

Barcelona, 23 de abril de 2019