Els Castellers del Riberal tenen el plaer de comunicar :

La diada del diumenge d’Identi’CAT a Bao ha estat un any més una cita destacada del calendari casteller a Catalunya Nord. En aquesta ocasió els Castellers del Riberal hem escrit una nova pàgina de la nostra història portant a plaça el 50è castell de 7 de la colla.

Nos alegra especialment que aquesta fita s’hagi assolit « a casa », a Bao, davant de la nostra gent.
Aquest 50è castell de 7 s’emmarca en una temporada molt prometedora.

El dia 5 de març descarregàvem el primer castell de 7 de l’any a Pesillà de la Ribera. És la primera vegada que els Castellers del Riberal aconseguim descarregar un castell de 7 tant aviat durant l’any. Des de llavors els castells de 7 pisos s’han consolidat. Destaca especialment el 4de7, un castell que ja hem descarregat més cops que en qualsevol altra temporada.

Aquest bon inici d’any és per nosaltres una font de motivació per assolir objectius més ambiciosos.
Durant les properes setmanes nos esperen diades força importants. Començant pel 12 de juny a la Jonquera, el 26 de juny a Prada en companyia dels Pallagos del Conflent, i el 2 de juliol a Sant Cebrià amb la visita d’una de les grans colles del país com són els Capgrossos de Mataró.

Per preparar aquestes grans trobades i seguir millorant els registres d’aquest any els Castellers del Riberal animem a tota la nostra gent, amics, i aficionats a participar als assaigs dels dimarts (19h) i divendres (20:30h) a Bao.
Junts farem més gran encara la nostra història!

Castellers del Riberal

https://www.youtube.com/watch?v=N4lpr2-V0T8