Els Catoocats són els alumnes del taller d’orquestra del col·legi Pompeu Fabra de La Bressola. Una quinzena de joves de tot el col·legi que assagen dues vegades a la setmana versionant temes de pop-rock català.
Els alumnes participen amb entusiasme en aquest taller que va començar fa 4 anys, coordinat per la professora de música.
Els Catoocats participaran enguany a la 14na edició d’Identi’Cat, el  dissabte 16 de maig a partir de les 18h a Baó, poc abans del concert del grup Txarango i XEIC!.
Les cançons de Els Catarres, Blaumut, Lax’n Busto, Gossos, Obrint Pas i també Els Segadors sonaran a Identi’Cat.
Els Catoocats à Identi’Cat  le samedi 16 mai à 18h à Bao!!
Le groupe « Els Catoocats » est composé des  élèves de l’atelier d’orchestre du collège Pompeu Fabra de La Bressola.
Une Quinzaine de jeunes de tous les niveaux du  collège qui répètent 2 fois par semaine reprenant des classiques du pop-rock catalan. Les élèves participent avec enthousiasme à cet atelier qui a commencé il y a 4 ans, coordonné par la professeure de musique.
Els Catoocats participeront à la 14ème édition de Identi’Cat à Baó  le samedi 16 mai à partir de 18h avant le concert du groupe Txarango et XEIC !.
Les chansons des groupes de Els Catarres, Blaumut, Lax’n Busto, Gossos, Obrint Pas mais aussi Els Segadors seront interpretés à Identi’Cat !
Els Bastoners del Soler
La colla bastonera del col·legi Pompeu Fabra de La Bressola, els Bastoners del Soler, actuaran aquest diumenge 17 de maig al matí a Bao durant la cercavila d’Identi’Cat . Aquesta colla bastonera està formada pels alumnes de totes les edats del col·legi de La Bressola. Aquest grup ha nascut enguany en un dels nombrosos tallers que s’organitzen al col·legi.
El bateig de la colla va tenir lloc durant la festa de nadal del poble del Soler, i recentment han actuat a l’estadi dels Dragons Catalans.
Els Bastoners del Soler
La colla bastonera du collège Pompeu Fabra de la Bressola, els Batoners del Soler, seront présents dimanche 17 mai au matin à Bao durant le passe-ville d’Identi’Cat. Cette colla bastonera est formée par les élèves de tous les niveaux du collège de La Bressola. Ce groupe est né cette année dans l’un des nombreux ateliers qu’organise le collège.
Le baptême de la colla a eu lieu pendant la fête de Nadal du Soler, et récemment, elle a  réalisé une belle prestation au stade des Dragons Catalans.