(Communiqué)

 

(Marxa Waterloo Grup)

 

-“Una setmana de mobilitzacions per a la llibertat de Catalunya

Aquesta setmana Catalunya Nord serà al centre de les mobilitzacions de l’Assemblea Nacional Catalana. De dimarts a divendres la territorial nord-catalana de l’ANC serà present per a reivindicar el dret a l’autodeterminació de Catalunya.

L’11 de setembre un grup de 9 flamencs va sortir de Waterloo amb una « Marxa cap a la llibertat » que s’acabarà el 5 d’octubre al Parlament de Catalunya.
Aquest grup entrarà a Catalunya dimarts 28 de setembre per la Porta dels Països Catalans a Salses on s’hi farà un acte de benvinguda.

Dimecres 29 de setembre a 8h30 del matí nord-catalans acompanyaran el grup de Salses a Pesillà.

Dijous 30 de setembre a 18h30 el Comitè de Solidaritat celebrarà l’hora solidària 106 a Pesillà en presència dels caminaires per la llibertat.

Divendres 1 d’octubre, l’Assemblea organitzarà un acte polític « Lluitem i guanyem la independència » a l’espai la Catalana d’Illa, un acte per a reivindicar el resultat del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i reconèixer el paper determinant de Catalunya Nord per a realitzar el referèndum jutjat il·legal per la dreta espanyola i els seus tribunals.

Recordem que gràcies a uns patriotes nord-catalans que van custodiar les urnes, imprimir cartells i paperetes se va poder celebrar el referèndum on més de 2.000.000 de ciutadans van votar malgrat la violència policiaca”.

 

 

“Une semaine de mobilisations pour la liberté de la Catalogne

La Catalogne du Nord vivra une semaine de mobilisations convoquées par la territorial nord-catalane de l’ANC.

Un groupe de 9 personnes est sorti à pied de Waterloo le 11 septembre et devrait arriver au Parlement Catalan à Barcelone le 5 octobre. Ce groupe entrera en Catalogne le 28 septembre par la Porta dels Països Catalans à Salses-le-Château. Un acte de bienvenue est prévu à 18H au monument de la Porta.

Le 29 septembre à 8H 30 les marcheurs sortiront de Salses-le-Château pour se rendre à Pézilla-de-la-Rivière. Nous invitons tout le monde à parcourir une partie ou la totalité des vingt-deux kilomètres qui séparent les deux villages.

El 30 septembre à 18H 30 l’Hora solidària 106 sera célébrée à Pézilla-la-Rivière, devant la médiathèque Ramon Llull.

Catalunya Nord per la Independència et l’ANC organisent un acte politique « Lluitem i guanyem la independència » à l’espace « La catalana »  d’Ille-sur-Têt. Un acte pour revendiquer le résultat du référendum du premier octobre 2017 et remercier les catalans du Roussillon qui l’ont fait possible en gardant et distribuant les fameuses urnes, en imprimant le matériel de campagne et les bulletins de vote”.

 

Carles Puigdemont, le séparatiste catalan et député européen espagnol en exil en Belgique et Alex.

 

Més informacions a www.catalunyanord.cat

Marxa per la llibertat: de Waterloo al Parlament

Del primer al 3 d’octubre mobilitza’t

L’Assemblea reivindica l’1 d’octubre a Illa