(Communiqué)

 

-“ERCN appelle à participer à la Marche aux flambeaux des organisations syndicales à Perpignan

Nous avons assumé des mois de confinement, de limitations des libertés personnelles et collectives, de réduction des salaires et des pensions de retraite; l’avenir s’annonce encore plus sombre, avec encore moins de droits, alors que les entreprises du CAC40 viennent de recevoir plus de 34 milliards d’euros sous forme d’actions.
Nous ne devons plus payer leur crise ; les organisations patronales ont reçu des milliards d’aides publiques, tout en multipliant les licenciements.
Esquerra Republicana de Catalunya Nord (ERCn) appelle à participer à la Marche aux flambeaux convoquée par les organisations syndicales ce jeudi 21 janvier à 17h30 au départ du Castillet à Perpignan”.

 

 

 

(Comunicat)

 

-“Suport d’ERCN a la Marxa de torxes sindical a Perpinyà

Hem seguit mesos de confinament, de limitacions de llibertats personals i col·lectives, de retallades salarials i de pensions; el futur s’anuncia encara més negre, amb encara més pocs drets, quan les empreses del CAC40 acaben de rebre més de 34 miliards d’euros en accions.
Prou de pagar la seva crisi, la patronal ha rebut miliards d’ajut públic tot i multiplicant els acomiadaments.
Esquerra Republicana de Catalunya Nord crida a participar a la marxa de torxes sindical del dijous 21 de gener a les 17.30h des del Castellet a Perpinyà.

 

———————————————————–
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
11, Carrer de les fàbriques grans 66000 Perpignan
Contacte catalunyanord@esquerra.cat
FACEBOOK – TWITTER – WEB