Communiqué de presse.

 

 

“Montse Bassa à Perpignan le 27 février pour soutenir la candidature de L’Alternative

La députée d’ERC à Madrid participera au Meeting de lancement de la campagne avec Emma Soler, représentante d’ERCN sur la liste

 

Montse Bassa sera l’une des cinq personnalités politiques qui interviendront à Perpignan le 27 février (19h au cinéma Mega Castillet), pour soutenir Caroline Forgues et Jean-Bernard Mathon, têtes de liste de la candidature L’Alternative aux élections municipales de Perpignan (15 et 22 mars). Avec le slogan “Perpignan Écologique et Solidaire” la candidature a le soutien de cinq formations (PCF, LFI, Génération (s), NPA et ERC), et de personnes non encartées, issues de la société civile. Ce week-end dernier la candidature a officialisé les 57 noms qui composent cette liste, avec en 13ème position la présence d’Emma Soler en représentation d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord. Avec la présence de Montse Bassa à Perpignan ERCN veut faire en sorte que ces élections municipales soient non seulement l’occasion de débattre d’un changement nécessaire pour notre ville, mais aussi l’opportunité d’entendre la voix d’une militante indépendantiste, féministe, sÅ“ur d’une détenue politique catalane. Le 27 février prendront également la parole Salah Amokrane (Génération.s), Manuel Bompard (LFI), Philippe Poutou (NPA) et Marie-Pierre Vieu (PCF)”.

Esquerra Republicana de Catalunya Nord
Perpignan, le 10 février 2020

 

 

COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Montse Bassa a Perpinyà el 27 de febrer per donar suport a la candidatura de l’Alternativa

La diputada d’ERC a Madrid participarà a l’acte de campanya amb Emma Soler, representant d’ERCN a la llista

Montse Bassa serà una de les cinc personalitats polítiques que intervindran a Perpinyà el 27 de febrer (19h al cinema Mega Castillet), per fer costat a Caroline Forgues i Jean-Bernard Mathon, caps de llista de la candidatura “L’Alternativa” a les eleccions municipals de Perpinyà (15 i 22 de març). Amb el lema “Perpinyà Ecològica i Solidària” la candidatura rep el suport de cinc formacions (PCF, LFI, Génération(s), NPA i ERC, i de persones i col·lectius de la societat civil sense afiliació política. La candidatura ha aprovat aquest cap de setmana els 57 noms que formen aquesta llista amb la incorporació en tretzena posició de la representant d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord, Emma Soler (tots els noms de la candidatura aquí). Amb la presència de Montse Bassa, Esquerra Republicana de Catalunya Nord aposta per què aquestes eleccions municipals, a més de treballar per un canvi a la ciutat, siguin també l’oportunitat de sentir la veu d’una activista independentista i feminista, germana d’una presa política i diputada al Congrés, que es revela com una dona lluitadora. Llegeix aquí el perfil de Montse Bassa. En el mateix acte intervindran Salah Amokrane (Génération.s); Manuel Bompard (LFI); Philippe Poutou (NPA) i Marie-Pierre Vieu (PCF).

Esquerra Republicana de Catalunya Nord
Perpinyà, el 10 de febrer de 2020