Communiqué de presse d’Esquerra Republicana de Catalogne Nord à propos de la manifestation pour la défense du Train Jaune qui aura lieu samedi 1er avril à Villefranche-de-Conflent…

“Des promesses non tenues avec le Train Jaune
La lutte pour la défense du Train Jaune ne s’arrête jamais. La direction de la SNCF supprime cinq postes de contrôleurs à Villefranche dès ce 1er avril. Cela en prévision de la filialisation puis privatisation dans le but de faire du Train Jaune un promène-couillons pendant l’été, à l’encontre de ce que veulent les cheminots et les usagers, auxquels la présidente de région Carole DELGA a fait de belles promesses. Les travailleurs et les usagers réclament la continuité de la convention TER, les investissements en infrastructures et matériels, des horaires accessibles avec de vraies correspondances, une tarification attractive, la réouverture des gares fermées avec le personnel nécessaire.
 
Esquerra Republicana de Catalogne Nord appelle à participer au rassemblement avec les cheminots qui aura lieu à la gare de Villefranche, ce samedi 1er avril à 10h.”
Esquerra Republicana de Catalogne Nord
Perpignan, le 30 mars 2017
————————————
Bon dia, a continuació trobareu un comunicat d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord referent a la manifestació en defensa del Tren Groc dissabte 1 d’abril a Vilafranca…
COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Promeses incomplides pel Tren Groc
Mai s’acaba la lluita en defensa del Tren Groc. La direcció de la SNCF suprimeix cinc llocs de controladors a Vilafranca a partir del dia 1 d’Abril. Això en previsió de filialització abans de la privatització, amb la finalitat de fer del Tren Groc un passeja-collons a l’estiu, a l’encontra de lo que volen els xeminots, treballadors d’aquest servei de transport i usuaris, als quals la presidenta de regió Carole Delga va fer boniques promeses. Les reivindicacions dels treballadors i usuaris són: la continuació de la convenció TER, les inversions en infraestructures i materials, uns horaris assequibles amb veritables correspondències, una tarificació atractiva, la reobertura de les estacions tancades amb el personal necessari.
Esquerra Republicana de Catalunya Nord crida a participar amb els xeminots a la concentració en defensa d’aquest servei, el dissabte 1 Abril a les 10h  a l’estació, gara de Vilafranca.
Esquerra Republicana de Catalunya Nord

Perpinyà, 30 de març del 2017

———————————————————–
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
11, rue Grande Fabriques – 66000 Perpignan