Communiqué de presse.

ERCN avec la Coopérative Citoyenne pour une liste unique à gauche à l’élection municipale de Perpignan

Esquerra Republicana de Catalogne nord (l’ERCn), depuis plus de deux ans, a participé à l’organisation et à la réalisation d’actions communes en vue de la défense des droits sociaux, politiques, économiques, environnementaux du peuple de Catalogne nord. Cela avec diverses organisations politiques de gauche.
ERCn continue dans cette ligne en participant à la Coopérative Citoyenne pour une liste unique à gauche à l’élection municipale de Perpignan. En tant que parti politique, ERCn apprécie que l’appel pour «une assemblée citoyenne dans la perspective des municipales», «n’exclut pas les partis et mouvements, mais pas dans une logique de cartels de partis». ERCn entend participer à ce mouvement visant, entre autre, à repousser l’extrême droite et la droite extrême, en tant que parti politique, à visage découvert, au même titre que tous les participants collectifs ou individuels à ce combat.

Esquerra Republicana de Catalunya Nord (ERCn)
Perpignan, le 31 août 2019

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////

 

COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ERCN amb la Cooperativa Ciutadana per una llista única d’esquerra
a l’elecció municipal de Perpinyà

Esquerra Republicana de Catalunya Nord des de fa més de dos anys, ha participat a l’organització i a la realització d’accions comunes per a la defensa dels drets socials, polítics, econòmics, mediambientals del poble de Catalunya-Nord. Ho hem fet amb moltes organitzacions polítiques d’esquerra.
ERCN persisteix en aquesta línia, participant a la Cooperativa Ciutadana per una llista única d’esquerra a l’elecció municipal de Perpinyà. Com a partit polític, ERCN aprecia que la crida per «una assemblea ciutadana dins la perspectiva de les municipals», no exclou els partits i moviments, però no dins una lògica de càrtel de partits». ERCN pretén participar en aquest moviment, apuntant, entre altres objecti9us, a rebutjar l’extrema dreta i la dreta extrema, com a partit polític, amb la cara descoberta, amb el mateix títol que tots els participants col·lectius o individuals en aquest combat. Entre tots ho farem tot.

Esquerra Republicana de Catalunya Nord
Perpinyà, el 31 d’agost del 2019

———————————————————–
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
11, Carrer de les fàbriques grans 66000 Perpignan
Contacte catalunyanord@esquerra.cat
FACEBOOK – TWITTER – WEB